Sommerhusstilen blomstrer

Del gerne - Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on Pinterest

Når foråret begynder, er jeg SÅ klar til at peppe min bolig op med diverse ting og sager i friske farver eller lyse pasteller…jeg er SÅ klar efter vinterens lune hule set-up. Kom Lys, kom luft, kom sommer.

neonwed1

Jeg går helt i selvsving og kaster mig over vattæpper, voksduge med jordbær på og palstic kopper i alle regnbuens farver.  Jubiii sommerhustilen længe leve. Sommerhusstilen er super fed og afslappet, du kan indrette dit hjem, haven, kolonihaven, campingvognen…ja sommerhuset, hvis du er så heldig at eje sådan et. Med stilen hører en total overlegenhed, af total nydelse og afslappelse.

housedoctor_E10_126aDet er ligesom om, at det ok, at der ikke lige findes 12 af de samme tallerkner eller at bestikket godt må være forskelligt. Det er nærmest en selvfølge, at her roder lidt og at “vi tager tingene som det kommer” og “vi ser hvad der sker” adfærden kommer snigende med lyset, luften, sommeren og stilen.
Hvor er det dog befriende. Yes…fuld gas på sommerhusstilen.

 

 

140545 Low res

Et kæmpe plus er at denne stil, er nem at komme til. De fleste supermarkeder har efterhånden også blomstrede duge, puder og plastic fade til en billig pris. butikskæder som Tiger og Søstrene Grene har også altid noget at vælge imellem, når foråret begynder.

Loppemarkeder og genbrugsbutikker er også rigtig gode steder, hvor man tit finder nogle ret autentiske skatte, der kan bruges i indretningen.

solbærsaft-2retrovilla multimiks retro patchwork sengetæppeDIY-fall-nature-mobile-21Collage_fiestas-colores_w

Hvis man er ferm til at sy eller har lidt kreativ kunnen, er det også en ide selv, at sy vattæppet eller pudebetrækkene af gamle dynebetræk og stofrester og hvad man nu ellers kan finde. Man kan også give sig til at male gamle potter, fade, lysestager og skåle. De kan blive mægtig fine og få et helt nyt liv. 

0b0bb579aa15418ebf79f85a8d407b23

Det fede ved stilen er, at alle kan være med her. Her er ikke nogen “rigtig” måde at indrette på. Alt er tilladt og alt kan bruges. Det eneste det kræver er, lidt fantasi.

house-doctor3

 

Del gerne - Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on Pinterest