Hyggebelysning til børneværelset

Del gerne - Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on Pinterest

Hyggelampen til dit barns værelse.
Julen er for længst forbi…og selvom vi går mod lysere tider, ja så må man jo nok væbne sig lidt med tålmodighed endnu. For det er stadig meget mørkt om morgenen eller når man kommer hjem efter arbjede.
Børnenes værelse må ikke glemmes, her skal også være rart og indbydende i en mørk og kold tid. Der findes masser af sjove, festlige og søde børnelamper.
Sørg for at bruge masser af forskellige lamper med forskelligt lys på børneværelset, også her er der jo forskellige lege “Zoner” så det er vigtigt med fx en loft lampe der lyser hele værelset op, en læselampe til skrivebordet måske? og forskellige hyggelamper som giver lidt personlighed samt sjov og ballade til værelset.
Her er 3 forskellige bud på hvordan en “hygge” lampe kan se ud til børneværelset og samtidig være dekorativ og passe ind i det stilrene hjem.

Car364

 

Denne sjove svampe lampe er super sød, og giver det hyggeligste lys, kan med fordel også bruges som barnets natlampe. Så hvis man søger en eventyrlig stemning er denne svampe lampe fra det tyske firma Heico lige sagen. Lampen koster 549 kr (Heico laver mange andre eventyrlige lamper til børn, hvis du er vild med stilen)

townhouse

Townhouse lampen fra Roommate til 399 kr, en smuk enkel lampe med en rigtig fin silhuet som både fås i grå og hvid. Passer fantastisk til den nordiske moderne indretning.

lampe-fromage-la-rue-sky

Skylampen Fromage La Rue til 1.225 kr er næsten ikke til at stå for. De håndlavede australske marquee-lamper er udviklet med et særligt blødt hvidt lys i LEDpærerne. Perfekt til hygge belysning og er sikker at have tændt natten over, da lampen ikke bliver varm. Meget dekorativ, kan hænges eller blot stilles på en hylde eller på gulvet.

 

Del gerne - Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on Pinterest