Kreative hylde løsninger i din boligindretning

Del gerne - Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on Pinterest

Brug hylder på nye måder i din bolig og lad dit hjem “summe” af kreativitet og smukke løsninger.
Hylder i farver, hylder i forskellige materialer, hylder i mange sjove former…der er nok at vælge ud fra.
Få inspiration lige her!
original-113031-laekker-opbevaring10Vintage-kuffert-som-bogreolFarverige-bogreoler
Hylder kan have mange forskellige funktioner. Foruden at fungere som opbevaring, kan hylder være et dekorativt møbel i dit hjem.
Savner du en hylde til dine billeder over sofaen, kan du vælge en lækker hylde eller reol, der matcher dine puder eller sofa. Har du mange farver i din bolig, er det rå og naturlige måske mere dig? En gammel trækasse kan også fungere som en minireol med to hylder.
laekre-hylder-til-boligen-pBogreoler-formet-af-heksagonerDer findes utrolig mange muligheder for at finde lige netop den hylde der passer til din stil. Det er om at tænke lidt ud af boksen, og finde nogle lidt anderledes løsninger der alligevel kan fungere godt sammen med resten af din indretning.
imagesBogreol-a-la-hønseburimages (1)
Opbevaring af tedåser i køkkenet, sko, bøger og andet interiør – det kan være en udfordring at finde den helt rigtige løsning til sine ting, hvis det samtidig skal matche boligens stil og indretning. Undgå at ting ender i bunker eller aldrig finder sin plads i hjemmet ved at bruge reoler og hylder som dekorativ opbevaring.
Bogreol-formet-som-bjørnBogreol-af-industrielle-rør

 

 

Del gerne - Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on Pinterest