Læn dig bare tilbage…

Del gerne - Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on Pinterest

Lænestolen er en møbelklassiker i ethvert dansk hjem. Det er en fantastisk måde at give et rum mere liv og et ekstra twist. Lænestolen er et møbel med mange anvendelsesmuligheder, alt afhængig af hvor man placerer den i sin bolig.
about_a_chair_lounge_1.w900.h900.backdropSelvom man måske umiddelbart tænker at lænestolen er lidt “gammeldags” og er svær at tilpasse den lyse nordiske bolig stil, findes der flere rigtig flotte løsninger der villle passe ind i det moderne danske hjem.
webshopax25ilva41-41012457-501
Udover at det jo åbenlyst er en ekstra siddeplads, er det også en rigtig hyggespreder. Mange bruger lænestolen på børneværelset og i hyggekroge rundt i hjemmet, hvor avisen læses i ro og fred eller godnathistorien fortælles.
BOLIG_0504_rep-24Hvis man vil er interesseret i at anskaffe sig en lænestol, er her nogle gode råd til hvad man skal tænke på udover stilen og designet. Lænestolens formål, funktion og komfort.

Lænestolens formål? selvfølgelig en ekstra siddeplads, men skal din lænestol mest bruges til hygge?, en lille lur? læsning? eller skal den blot være et “statement” og stil ikon der pryder rummet.
kt-foliage-chair-pSkal hele familien bruge lænestolen? Eller er det blot mor eller far? Dette kan f.eks. være med til at bestemme materiale af stolen, hvor f.eks. læder etc. er at foretrække, hvis de mindste i familien skal anvende stolen.
130040_3Er det en enkelte person som skal benytte lænestolen, vil det også være nemmere at bestemme selve designet. Funktionaliteten bestemmes ofte af menneskerne der benytter stolen, og er derfor vigtig at beslutte på forhånd.
61M-HH3wbwL._SL500_Komforten er ligeså vigtigt at tænke over, fx den faktiske oplevelse af stolen. Man kan ofte med helt dyre designer lænestole være sikker på at der er brugt meget tid på komforten, men dette er ikke altid gældende for fabriksfremstillede møbler.
norr11-mammoth-laeder.w900.h900.backdropTest derfor lænestolen på forhånd – hvordan sidder du i den helt rank? Hvordan sidder du i den når du sidder afslappet? Ville der være plads til en eller flere puder? Jo flere af dine ”stillinger” du føler dig tilpas i, jo bedre er stolen til dig.

 

Del gerne - Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on Pinterest