Indret dit hjem med smukke tæpper

Del gerne - Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on Pinterest

45451f06a965462192f2a95981957232Marrokansk-kærlighed....2

Brug løse tæpper i din bolig til at skabe en helhed og for at samle rummet. Hvis du trænger til forandring i hjemmet, så er det virkelig en super nem og hurtig måde at skabe fornyelse med et tæppe eller to! Et tæppe giver en utrolig stor effekt i et rum.
Har du et lyst og stort rum, kan man sagtens vælge et tæppe i en mørkere farve og et med “power” og blikfang. Vælg et tæppe med fuld knald på farverne, så du får den fulde effekt.
72d44834d2a5640cbc69700c75ec1e9fløber-til-entreimage49
Hvis tæppet skal ligge i et rum hvor der ikke er så meget naturligt lys, så hold dig til et enkelt mønster og til lysere farveskala.
Er du i tvivl, så prøv dig frem og læg tæppet forskellige steder og se hvad tæppet bidrager til rummet. Uanset vil løse tæpper i din bolig give nyt liv og farve til din indretning.
Og så må vi endelig ikke glemme “hyggen” et tæppe spreder en varm og hjemlig stemning.
Rug-Solid-plastic-tæppelinie-design-universe-taeppe-boshop-01Det kan også være en god ide lige at overveje hvor tæppet skal ligge i forhold til det praktiske. Vaskbart i entreen og evt. blød og lang luv i soveværelset!
Du kan holde dit tæppe pænt længe, ved at støvsuge det mindst en gang om ugen. En gang om året kan du rense tæppet med en tæpperensningsmaskine for at forlænge dets levetid.

Der findes tæpper i massevis, brug tid på at google og søg inspiration i møbelhusene og find lige præcis den stil og det udtryk du ønsker i dit hjem.
Vær ikke bange for at mikse forskellige stilarter – det giver et personligt og spændende hjem.
f8d1d0320421b97a_6293-w400-h560-b0-p0--shabby-chic-inspireret-spisestuef5eada8a61a1440dbfa7a655381e2795www.boligmagasinet.dk-1-800x600Miks gerne etniske mønstre på tæpper og fx puder sammen med den minimalistiske nordiske stil – det giver en kontrastfuld og spændende indretning.

Brug evt. et kludetæppe eller måtte i dit køkken! Det giver lidt hygge og en lidt uhøjtidelig stemning.
Det samme kan man gøre på sit badeværelse. En bademåtte eller et tæppe kan give, det ofte lidt sterile rum, charme og et personligt udtryk.
4-jpeg04oversigt 1
Runde tæpper i stuen og på kontoret kan med fordel bruges til at bløde den “strenge stil” lidt op. Samtidig skaber tæpperne hygge og kan tilføre farve til rummet.
Du kan skabe et mere legende udtryk i indretningen hvis du vælger at placere et geometrisk eller grafisk tæppe forskudt under bordet og lader tæppet træde mere ud i rummet.
Læg gerne et stort smukt tæppe for sig selv, hvis du har en stor stue – nogle gange er det synd at sætte møbler oven på et flot tæppe, der fortjener opmærksomhed.
Boligreportage__Tin_726371a

 

Del gerne - Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on Pinterest