Ny personlig stil til dit badeværelse

Del gerne - Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on Pinterest

Er det blevet tid til den store renovering af badet, eller måske en “lille” makeover ? Det kan også være at drømmen får lov at leve lidt endnu. Uanset hvad, så er her ihvertfald en masse inspiration og gode ideer til dit personlige badeværelse.
000Der findes flere forskellige måder du kan style dit badeværelse på. Du kan gå efter den lyse minimalistiske stil, den varme sprøde, den afslappede boheme stil, den legende funky stil…ja du kan skabe din helt egen stil hvis du har lyst.
87fcfcb826ba1a094a93508837661d09Amber-Interiors-Client-Freakin-Fabulous-Neustadt-1bad-lysebadevaerealser-spejl-blaa-CetmAcpSkP_cRq48xDSPNgDer er mange muligheder for at indrette badeværelser, så de får et personligt udtryk og afspejler resten af din indretning. Selvom du måske ikke tænker over indretningen på badeværelser, og ens fokus ofte er at de skal være rene og signalere velvære, så er dit badeværelse det rum, der både starter og slutter din dag.
Det er på dit badeværelse, at du har dagens første og dagens sidste tanker, så det kan være en god ide at indrette dit badeværelse, ligesom de andre rum i din bolig så der er en god og rar stemning.
bademiljoe-hos-bloggeren-badevaerelsesskab-graa-fliser-bad-h9nUCv0qNkZi_-7NOhtaHwbadevaerelse-sort-inspiration-spejl-rundt-vVU8FekJDSYtwwNn_6dUDwFor at give lidt ekstra kant til dit badeværelse er det en god ide at indrette med lidt pynt og specielle ting og sager der signalerer din personlighed. Fx en anderledes bordplade i træ eller marmor, et specielt armatur, tapet eller kunst på væggene, små æsker til dine smykker eller makeup måske? Badeværelset bliver hyggeligere og det øger glæden ved rummet.
unique-bathroom-inspiration-shelves-with-mirror-cover-closedsmallbath16bathroom-wall-decorating-ideas-small-bathrooms
Er du til helt rene linier uden for meget nips, så find en anden måde at få noget af din personlighed ind på, fx ved at udvælge de faste ting der hører til på et badeværelse. Måske specielle håndklæder, sæbe eller en funky lampe.
iBoligen arkitekten 27Om du har et lille eller stort badeværelse, gør ikke den store forskel når man skal indrette. Spejle, skabe og knager kan alt sammen bære et personligt præg.
Spejle-til-badevaerelset_altomindretning_6

 

 

Del gerne - Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on Pinterest