Om BoligOasen.dk

Historie

Jeg er en af de kvinder der elsker at læse i bolig magasiner…alle dem jeg kan få fingrene i. Jeg støvsuger nettet for diverse bolig blogs, køber mig fattig i bolig interiør fra webshops eller diverse møbelhuse.
Jeg elsker at style mit hjem og få gode ideer (nogen gange lidt for fixe) der kan gøre mit hjem endnu mere personligt. Mit hjem er i konstant forandring…det er min legeplads…og jeg elsker det.

Jeg bliver meget inspireret af at se hvordan andre bor og gør, og tænkte derfor at det ville være dejligt med et samlingssted for jer der er ligesom mig – for jeg ved I er derude :)

Efter at have søgt på nettet efter sådan et sted, uden held, fik jeg hjælp af min søde mand til at starte BoligOasen.dk i marts 2014.

Bolig blog

En del af siden er min blog, hvor jeg skriver om alverdens ting og sager som jeg selv finder interessant – alt sammen med bolig indretning som omdrejningspunkt.

Forhåbentlig kommer disse indlæg til at inspirere en masse andre og give gode ideer til dem der læser med.

Forum

Forum delen af BoligOasen.dk er sidens vigtigste.
Bolig blogs er der nemlig masser af på nettet, men forummer udelukkende dedikeret til emnet “Boligindretning” findes der ikke nogen af – så derfor er denne del det centrale og unikke ved BoligOasen.dk
Jeg tror og håber på at dette forum vil blive brugt positivt, et sted hvor man både kan få og selv give gode råd.

Her er mulighed for at dele og “poste” billeder af sit eget hjem, komme med gode råd og idéer, stille spørgsmål og meget andet.
Alt sammen for at inspirere hinanden.

Rigtig god fornøjelse – Mia –