Bring dit barbord til et nyt niveau

Mange har et lille barbord i hjørnet af stuen, som man har pyntet med nogle glas, en karaffel og et par flasker spiritus. Det er ofte et forsøg på at få lidt ekstra personlighed ind i hjemmet eller for at skabe et voksen- eller herrehjørne i stuen. Problemet med et barbord er ofte, at de ser meget tomme og kedelige ud. Man har i virkeligheden ikke så mange flasker spiritus eller forskellige glas i hjemmet til at fylde det ordentligt ud. Der findes heldigvis nogle fine muligheder for at ændre det.

Det handler om mere end bare whisky

Der er rigtig mange som har sørget for at anskaffe sig den klassiske startpakke til bordet, som består af en karaffel og nogle whiskyglas. Det er også helt fint, og man kan ikke løbe fra, at det er rigtig flot at se på. Et barbord handler bare om meget mere end whisky.

For det første, så drikker de færreste whisky, så man kan overveje også at anskaffe sig forskellige cocktailglas. Der vil tage barbordet til at helt nyt niveau, og man kunne nye forskellige drinks i de rigtige glas.

De fleste har en yndlingsdrink eller to, som de nyder, når de er i byen eller ved særlige lejligheder. Man kan derfor starte med at købe disse cocktailglas, og se hvor meget man bruger dem. Det kan være, at man begynder at lave en enkelt drink en fredag aften, hvor der rigtig skal hygges med ens partner.

Det er desuden en rigtig nem måde at imponere dine gæster næste gang, at de kommer på besøg. Du kan blot sørge for at have et par faste flasker spiritus, så du kan lave 2-3 forskellige drinks. Du kan være sikker på, at de kommer til at elske dem, og de bliver rigtig imponeret over dine cocktailglas.

Gør noget for børnene

Et barbord er selvfølgelig kun til de voksne, men hvis man har selv har børn eller børn i selskabet, så kan man gøre lidt for dem også. Man kan vælge at lave alkoholfri drinks til børnene i nogle af de mere robuste cocktailglas, som man ikke er så ømme overfor.

Man kan komme rigtig langt med lidt sodavand og forskellige opblandinger, som man normalt ville lave drinks med. Børnene vil elske det, og du vil kunne bruge barbordet til at lave drinks til hele selskabet og ikke kun de voksne.