Guide til børnenes pakkeliste til bilferien

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal pakke, når man skal på bilferie med familien. Endnu sværere bliver det, når man skal sikre sig, at man har de rette ting til børnenes pakkeliste. Her får du dog nogle gode ideer til ting, som du kan sætte på børnenes pakkeliste til bilferien.

Det rette tøj til vejret

Det er en god ide at pakke det rette tøj til børnene, når familien skal på bilferie. Dermed vil børnene være behageligt tilpas under hele turen. Du kan købe tøj til alt slags vejr hos luxkidz.

Mad og snacks

Det er vigtigt, at dine børn har nok mad og snacks til hele turen. Du bør således finde ud af, hvad for noget mad der vil være bedst at tage med på en bilferie, og hvilke snacks du vil give børnene i bilen.

Underholdning

Børn kan nemt komme til at kede sig, når de skal sidde i bilen i rigtig lang tid. Derfor kan det være en god ide at tage noget underholdning med til børnene, så du slipper for at høre klagesange fra bagsædet. Herunder får du nogle ideer til underholdning til børnene:

  • Børnebøger

  • En iPad

  • Tegnebøger

  • Legetøj

Høretelefoner

Det er en god ide at tage nogle høretelefoner med til børnene, hvis de for eksempel vil se en film på en iPad.

Lommelygter

Du kan også pakke nogle lommelygter til børnene, som de kan bruge om natten.

Vådservietter

Det er en god ide at tage nogle vådservietter med til bilferien. Du ved nemlig aldrig, hvornår du kan have brug for dem, og derfor er det en god ide at have dem til rådighed.

Et sikkerhedskit

Du ved aldrig, hvornår uheldet rammer, og derfor er det en god ide at tage et sikkerhedskit med på bilferien. Dermed behøver du ikke at bekymre dig, hvis dit barn får en lille skade.