Find en flot og praktisk vugge

I dag findes der rigtig mange flotte vugger at vælge imellem, når den mindste i familien skal have sin første seng. De er godt lavet, pæne at se på og på den måde nemme at inkorporere i den stil, man har indrettet hjemmet efter.

Vugger der er smukke og skandinaviske

Mange hjem er i dag indrettet enkelt og skandinavisk. Det vil sige, at hjemmet er forholdsvis lyst og med mange naturlige materialer, som eksempelvis træ. Derfor er det også dejligt, at der findes så mange flotte hvide vugger med træelementer, da disse passer helt perfekt inde det skandinaviske hjem.

På den måde er det muligt også at tage design med i overvejelsen af køb af vugge, udover at den opfylder kravene for en god og sikker søvn for familiens mindste medlem.

Samme seng i flere rum

Nogle vugger er smart designet til at kunne flyttes fra det ene rum til det andet, da de har hjul monteret på to eller fire af benene. Dermed har man hele tiden et godt og sikkert sted at lægge sin baby, uanset om det er mest praktisk at den lille tager en lur inde i soveværelset eller i stuen.

Kom bedst muligt igennem nattens vækninger

Der findes også vugger, som man kan fastgøre til siden af forældrenes seng. På den måde undgår man at skulle ud af sin seng, når den lille vågner om natten og skal trøstes eller have noget at spise. Barnet ligger allerede lige ved siden af, så man kan blot vende sig om på siden og løfte ham eller hende over til sig i sengen.

Det kan være med til at give følelsen af, at nattesøvnen ikke bliver helt så afbrudt, som hvis man altid skulle op og ud af sengen for at tage barnet op.

Hvad er vuggen lavet af?

Det kan være en rigtig god ide at være opmærksom på hvilke certificeringer, vuggens materialer har fået. Både fordi det er rart at vide, om man bidrager til mere bæredygtig produktion eller ej, men også fordi det er rart at vide, om de materialer, der skal være så tæt på barnets hud og luftveje, ikke indeholder noget, der kunne være skadeligt for den lille.

Derudover er det selvfølgelig vigtigt at undersøge hvorvidt vuggen er bygget på en god og robust måde. Prøv eksempelvis at finde nogle anmeldelser fra nogle der har haft den pågældende vugge du ønsker at købe.