Skab eventyrstemning på børneværelset med pærekurven fra Ferm Living

Børn elsker eventyr og sjove ting, og derfor kan du med fordel skabe et eventyrligt børneværelse til dit barn. Det kan være svært at skabe et børneværelse der både er eventyrligt og praktisk, for vi kommer ikke udenom, at opbevaring næsten altid er et problem på børneværelset. Børn har nemlig rigtig meget legetøj, og det kan være svært at finde opbevaring til det hele, uden det tager for meget plads og fokus.

I denne situation, kan Ferm Living godt gå hen og blive din redning. Ferm Living har skabt de skønneste fletkurve, som dit barn med garanti vil elske at have på børneværelset. De skønne fletkurve er designet, så de ligner store æbler og pærer, som dit barn kender fra hverdagen. Dit barn vil synes det er enormt sjovt, at have store udgaver af de velkendte frugter på børneværelset.

Sådan skaber du orden på børneværelset

Det kan godt være noget af en opgave, at holde orden på børnenes værelse. Samtidig er det om noget en endnu større opgave, at få børnene til at være med til at rydde op på børneværelset, når legen er slut. Med sjove opbevaringsløsninger kan du implementere opbevaringsløsningerne i indretningen på børneværelset, og samtidig skabe sjove historier, der gør det sjovt for barnet at være med til at rydde op. Du kan blandt andet bruge de populære pære fletkurve til:

  • Opbevaring af bamser – Lad bamserne bo i den store pære fletkurv fra Ferm Living, ligesom det kan lade sig gøre i de eventyr, som barnet hører. Dit barn vil synes det er sjovt at lade bamserne falde ned i fletkurven, for at de kan sove i deres store pære hus, mens barnet sover ved siden af i sin seng.
  • Opbevaring af huer og vanter – De populære fletkurve fra Ferm Living er gode til at opbevare rigtig mange forskellige ting, og derfor er det kun behovet der sætter grænser. Du kan for eksempel opbevare børnenes huer og vanter i pære fletkurven, så kan det også være at børnene synes det er lidt sjovere at ligge både huer og vanter på plads.
  • Opbevaring af barnets sutter – De populære fletkurve fås både i store og små udgaver, og du kan med fordel kombinere disse størrelser på børneværelset. Den lille pærekurv er perfekt, når barnets sutter skal opbevares, så ved du nemlig altid hvor i har en sut.

Skab ro på børneværelset med Ferm Living

Ferm Living skaber de fineste produkter, som alle har samme formål. Ferm Living ønsker at balancere livets kontraster gennem deres produkter, og samtidig skabe ro i hjemmet. Når Ferm Living designer deres produkter, er det med bløde figurer, de smukkeste teksturer og de skønneste dybe farver, som giver jer mulighed for at få skabt en rolig og skøn stemning på børneværelset. Med Ferm Livings spændende former og betagende mønstre, vil du kunne skabe den mest eventyrlige stemning på børnenes værelse. Med Ferm Livings unikke detaljer, vil dit barn kunne bruge mange timer på at fordybe sig i de forskellige ting på børneværelset.