Guide til at spare penge på din næste elregning

Det er altid en fordel at spare de steder, hvor det er muligt. Det gælder generelt de fleste ting, men der hvor det især kan mærkes, er på ens konto. I disse tider, hvor energipriserne har været høje og alle fødevarer er steget i pris, kan det mærkes på rigtige mange familier, derfor kan det både være nødvendig og en god ide at spare på andre fronter, hvor det er muligt. Mange er begyndt at slukke mere for lyset, slukke fjernsynet, ikke tænde for meget for varmen og mange andre forskellige tiltag. Men der kan være penge at spare ved aktivt at vælge et elprodukt, som er billigere.

Lav din egen el beregning

Der er blevet lavet en masse forskellige beregninger på, hvordan man kan spare penge på el-posten. Derudover er det også muligt at lave sin egen beregning, hvis man gerne vil blive klogere. Bliv klogere her, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan man kan spare gode penge på el. Det handler også om, hvor mange kWh man bruger. Det er meget individuelt, hvor mange kWh man forbruger. Det er betinget af ens husholdnings størrelse, hvor energikrævende ens apparater er, hvor stor boligen er og mange andre ting.

Sluk for apparaterne i hjemmet

Hvis man gerne vil spare penge på den næste elregning, skal man bruge færre kWh. Brug mindre strøm mellem 17-20 i vinterhalvåret, derudover kan det være en god idé at slukke helt for alle apparater. Standby-knappen betyder ikke, at du har slukket for eksempelvis fjernsynet, så den bruger stadig strøm. Sluk routeren, når du ikke bruger den. Der kan være en del penge at spare, hvis man slukker for WIFI-routeren. Hvis man skal på ferie eller væk fra sin bolig i noget tid, kan det være et godt sted at spare gode penge.