Sandsække er en tung men fleksibel løsning til sikring mod oversvømmelse

Når vi nævner sandsække, vil mange automatisk tænke på stormflodssikring, og det er også den løsning mange bruger, selvom arbejdet er energikrævende og tungt.

Sandsække er stadig den mest anvendte løsning her i landet, når vi sikrer et område mod oversvømmelse, men det er også en grov og ikke altid tæt løsning, der kræver mange timers hårdt fysisk arbejde. Særligt hvis afdækningen skal have en vis højde, tager det mange timer at sikre et område – også når der skal ryddes op efter det igen. Men sandsække er en fleksibel og god løsning, når der skal bygges dæmninger.

Hvordan kan sandsække anvendes til stormflodssikring?

Inden du begynder at sikre området for oversvømmelse med sandsække, er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan sækkene udnyttes på den mest optimale måde. Sækkene skal f.eks. ikke fyldes helt op, så de er spændte, da bløde og mere fleksible sække er mere tætte, i og med at de derved kan stables uden mellemrum.

Hvilke sandsække skal jeg vælge?

Der findes flere forskellige typer sandsække, så det afhænger af dit behov. Hos Stormflodssikring.dk leverer de både sandsække af nylon og jute samt i både store og små mængder. Sækkene af jute er de såkaldte selvopfyldende sandsække, som indeholder et særligt materiale, der aktiveres, når det kommer i kontakt med vand. Disse kan kun bruges en gang, og er derfor ikke velegnet til at være den primære sikring af et område.

Er du i tvivl om, hvordan du sikrer dit område bedst?

Er du i tvivl om, hvor mange sandsække og hvilken type du skal vælge, så tag kontakt til en ekspert. En ekspert på området kan hurtigt afdække dit behov, så I får skabt en sikker afdækning eller dæmning sammen. Derved bliver det ikke en voksende bekymring, når stormfloden kommer.
Stormflodssikring.dk leverer alt inden for stormflodssikring og beskyttelse mod oversvømmelse og er et af de mest erfarne firmaer i Skandinavien. De hjælper både firmaer og private med at levere store og små sandsække i forskellige mængder og står også klar til at yde dig den bedste rådgivning inden for stormsikring.