Skab dit kontor i hjemmet med et væghængt skrivebord

Det bliver mere og mere almindeligt, at man indretter sit eget hjemmekontor. Her kan der være mange overvejelser at gøre sig, når man skal kunne koncentrere sig derhjemme. For hvordan får man skabt et kontor, der ikke giver sindet frit løb i forhold til alle de hjemlige pligter, man også lige kunne tage sig af?

Her kan et væghængt skrivebord gøre noget for, at man får etableret en skrivebordsplads, der ikke optager så meget plads, men samtidig er en effektiv skriveplads til computeren.

Bor du småt, kan et væghængt skrivebord være optimalt

En del mennesker vælger måske ikke at indrette en del af lejligheden til et decideret kontor, fordi det så optager alt for meget plads på de få kvadratmeter, man har til rådighed. Lige så meget, som man gerne vil kunne ”gå på arbejde” og kunne koncentrere sig, når man er ”på arbejde”, lige så meget vil man gerne kunne slippe arbejdet igen efter endt arbejdsdag. Dette gør, at man ikke har lyst til at sætte et stort skrivebord op eller indrette et helt værelse til kontor, fordi man simpelthen ikke har pladsen.

Her kan et væghængt skrivebord være lige netop det, der gør forskellen. Det optager meget lidt plads og giver ikke et indtryk af arbejde, når man har fri. Man kan sågar putte den bærbare computer ned i en skuffe og vupti – så har man det væghængte skrivebord fri for alle associationerne til arbejdet.

Vælg et væghængt skrivebord, der passer til hjemmets stil

Der findes mange smarte og funktionelle væghængte skriveborde at vælge imellem. Et skrivebord af egetræ er altid et sikkert, nordisk hit. Man kan også vælge et i hvid farve med skuffer, så man kan opbevare kuglepenne, blokke og tablets det samme sted, hvor man sidder og skriver på computeren.

Derudover kan det deles af flere på samme tid, hvis pladsen er trang. Indretter man sit hjem med et sådant skrivebord kan man også vælge at investere i en smart og behagelig kontorstol. Den kan for eksempel være i egetræ, hvis man gerne vil holde sig til det nordiske look.

Brug et væghængt skrivebord i smalle rum

Bor du/I enten småt eller smalt er det ideelt med et væghængt skrivebord. Det fylder ikke så meget som normale skriveborde. Det passer derfor også godt til studieboliger og kollegier. Kig nærmere på udvalget og bliv inspireret til dit næste væghængte skrivebord.