Få et godt fællesskab i dine lejeboliger

Nydelige arealer og velduftende opgange lokker flere folk til området. Bor du til leje eller ejer du lejeboliger? Så er det vigtigt at holde områderne rene og pæne og sørge for et godt fællesskab. Som lejer kan du være med til at skabe en imødekommende atmosfære og dermed få flere folk til området eller få dine skønne naboer til at blive. Samtidig med det kan du også sørge for at din lokale varmemester eller vicevært bliver en smule aflastet, hvis du hjælper til med at holde området rent og pænt.

Hent professionel hjælp udefra

Selvom du ikke bor i kollektiv, er der stadig noget over det og det er vigtigt at det sociale fungerer. Med grimme og dårligt vedligeholdte områder får man skræmt potentielle beboere eller nye lejere væk, det hele handler om førstehåndsindtrykket. Er du med til at gøre dit kan du også skabe en god atmosfære og have et godt sammenhold med dine naboer. På den måde sikre du dig også de bedste boforhold og levevilkår. Har din varmemester eller vicevært brug for aflastning eller ejer du en lejerforening så kan du med fordel hente hjælp udefra. Du kan for eksempel få Professionel trappevask af Dahl Ejendomsservice og mange andre vedligeholdelsesmæssige opgaver, dette kan du foreslå til din boligforening eller selv investere i for at aflaste den nuværende varmemester eller vicevært

Bor du til leje kan du også hjælpe til

Bor du til leje kender du vel også allerede til de fordele og ulemper der er ved det. Det fede ved det er at du økonomisk ikke er ansvarlig for reparationer og du kan altid ringe til varmemesteren eller viceværten, hvis du har brug for hjælp. Jo du betaler godt nok til fælleskassen med din husleje, men husleje har du alle steder. Du sparer også på din tid ved at du kan ringe efter et par ekstra hænder og denne tid kan du bruge på dit sociale liv. Bor du til leje kender du også til vigtigheden i et godt fællesskab, derfor er det vigtigt at du er med til at skabe det ved at være smilende og imødekommende overfor naboerne og ved at hjælpe varmemesteren eller viceværten med at holde området rent og pænt. Der er ikke noget ved at bo et sted, hvor folk flytter ind og ud for et godt ord eller hvor der er en trykket stemning.