Guide til den bedste grillfest

Temperaturen begynder at stige. Solen er mere fremme. Vi nærmer os sommeren. Hvad betyder det? Det er ved at være tid til at støve grillen af og holde en grillfest! Derfor kommer der her en lille guide til, hvordan du holder den bedste grillfest for dem du holder af.

Maden er selvfølgelig rigtig vigtig, når det kommer til en grillfest. Hvad skal I så have at spise? En rigtig grillfest har selvfølgelig en masse forskellig mad på grillen. I forhold til kødet er pølser og grillspyd altid et hit. Du kan lave grillspyd med mange forskellige ting; kebabspyd, kyllingespyd, rejespyd – du kan lave grillspyd af lige det kød, du har lyst til, og tilføje grøntsager ind imellem kødet. Pølser kan du også få i alverdens afskygninger; ostepølser, chilipølser, frankfurter og mange flere.

Rigtig mange grøntsager er også virkelig lækre på grillen. Majskolber, aubergine, tomater, spidskål – mulighederne er mange. Det giver altså bare grøntsagerne en virkelig lækker smag, at de har været en tur på grillen. Du kan også sagtens lave frugt på grillen – det kunne blive en lækker dessert! Bananer til bananasplit er en klassiker. Du kan også grille vandmelon, ananas, fersken, jordbær – igen er mulighederne mange. En lækker is eller noget vaniljecreme vil passe godt til de grillede frugter.

Vil du tage skridtet videre, kan du sagtens købe en masse festartikler til din grillfest. Lyskæder er altid hyggelige udenfor. Derudover kan du købe forskellig pynt til bordet; servietter, lys, flere lyskæder, konfetti – alt du har brug for. Selvom pynt selvfølgelig ikke er en nødvendighed til din grillfest, så giver det bare en rigtig hyggelig stemning, når der er pyntet lidt op. Skal I sidde udenfor, så er lys og lyskæder et must, så I kan se noget, når det begynder at blive mørkt. Det kunne også være smart for jer at købe myggelys, så I ikke kommer til at kæmpe med insekter – og kommer til at have myggestik over hele kroppen dagen efter.