Økologisk trægulv

Når du står og skal vælge gulv, er økologi måske ikke lige det første du tænker på. Men dette valg giver dig et sundt og rent indeklima uden skadelige udledninger. Når du vælger trægulve, der ikke indeholder phatalat eller PVC slipper du for de kemikalier, der følger med den slags materialer.

Økologiske trægulve består udelukkende af naturlige materialer, hvilket er et af de helt store plus, ved at vælge et økologisk gulv. Et sundt indeklima høster alle hjemmets beboere frugt af – små som store. Det vil også sige, at du uden bekymringer kan lade børn lege på gulvet. Udover at være godt for helbredet, er et økologisk trægulv også godt for miljøet – dette gør det til et optimalt, bæredygtigt valg. Et økologisk gulv fås – ligesom andre gulve – i alle former, farver og materialer.

DISANO Designgulv har et bredt udvalg af gulve, der garanteret passer ind i netop de rum, hvor du står og mangler et nyt gulv. Æstetikken behøver du derfor ikke at gå ned på. Leder du efter et gulv i marmor, der passer ind i det moderne køkken? Eller står du og skal bruge et flot trægulv ind til stuen, som samtidigt skal kunne holde til at børnene leger på det? Det kan også være du behøver et gulv, der er nemt at rengøre til entréen.

Alle gulvene er både slidstærke og i klasse 33. Denne klasse defineres som at være til kraftigt erhvervsbrug. Gulvstandarden er specificeret som at skulle holde i 10 år som minimum til den rette værelsestype med den rigtige vedligeholdelse. Gulvene er også slidstærke og modstandsdygtige, hvilket gør dem optimale til rum, hvor der kan forekomme slitage, f.eks. ved indgangspartier eller til erhverv. DISANO gulvene er også vandresistente og fungere godt i rum som køkkenet, hvor luftfugtigheden godt kan stige til tider.

Leder du efter et økologisk trægulv, er DISANO det rette sted at starte.