Hygge med Tell Me More

Vi danskere er kendt for ordet ”Hygge”. Det er så indgraveret i vores samfund, at vi skal have det hyggeligt, at det simpelthen er et ord, vi er kendt for i resten af verden. Du som dansker er godt klar over, at ordet hygge har rigtig mange konnotationer. Det er mere en følelse eller en stemning, end det er noget andet. Derfor kan det være svært for os at beskrive til personer fra andre lande, hvad det præcist er. I bund og grund er det vel noget som tryghed, afslapning, behagelig, intimt og dejligt, som beskriver ordet hygge.

Som skrevet, er hygge nok mere en følelse eller en stemning mere end det er noget andet. Det er en stemning, vi skaber os, som vi finder behagelig og tryg. Forestiller vi os hygge, vil de fleste nok forestille sig at sidde på sofaen under et dejligt tæppe med en kop med en varm drik, foran fjernsynet eller en brændeovn, mens det regner udenfor. Det er ofte et billede lignende dette, som folk bruger som forklaring, når de skal forklare hygge.

Der er ofte fysiske ting, der er forbundet med hygge. Det er for eksempel hyggestrømper, stearinlys, tæpper, personlige nipsting, bløde farver og alt der er fysisk blødt. Vi bruger aspekter som disse til at fremane den hyggelige stemning, vi er så glade for. Nogle gange får vi som danskere all in med de hyggelige objekter, så vi virkelig kan føle den hyggelige stemning. Andre gange bruger vi bare et par få ting til at give en små-hyggelig stemning.

Stearinlys er blandt andet noget af det, vi virkelig bruger, når vi skal skabe en hyggelig stemning. Med stearinlys fra Tell Me More kan du skabe den hyggeligste stemning med bløde, behagelige farver. Deres lysestager er lavet i forskellige, behagelige farver, så det er muligt at købe nogle, der passer ind i enhver indretning. De er derfor helt perfekte til at fremane den hyggelige stemning hjemme hos dig selv. Tell Me More kan blandt andet købes hos Svare Studio.