Sådan skaber du en flot stue i nordisk stil

Stuen er et vigtigt rum i vores hjem. Det er der, man samles til fredagshygge eller sidder, når man har gæster på besøg. Stuen kan ses som et samlingspunkt. Selve indretningen af stuen er også vigtig, så man føler sig komfortabel i rummet og kommer i en hyggelig stemning. Den nordiske stil er de seneste år blevet populær og det er der, ikke noget at sige til. Det er flot og minimalistisk. Hvis du ønsker at indrette din stue i nordisk stil, så er du havnet det rette sted. Men hvor skal man lige starte med indretningen? Du kan eventuelt starte med at kigge på en hans olsen stol.

Hvad hører til en stue?

Når man skal indrette en stue, skal man naturligvis have de ting, der hører til en stue. Det er for eksempel en sofa, en stol, et sofabord og et tv bord. Sofaen og stolen skal være komfortabel at sidde i. De skal samtidig passe ind i den nordiske stil, så de kan eventuelt have en lys farve. Du kan som sagt prøve at kigge på hans olsen stol eller sofa. Sofabordet og tv bordet kan for eksempel være i træ, så det også passer til den nordiske stil. Man skal naturligvis også have noget lys i stuen. Her kan du vælge mellem en loftslampe eller gulvlamper.

Skab en hyggelig og flot stue

Når du har kigget på hans olsen stole og fundet det essentielle til stuen, kan du begynde at skabe en rød tråd gennem stuens indretning, med pynt og nipsting. Du kan eventuelt købe et gulvtæppe, der kan ligge under sofabordet. Du kan også købe hylder, hvor du kan stille nipsting. Men hvis du ønsker at skabe din stue efter den nordiske stil, så skal du huske at holde indretningen minimalistisk og i neutrale toner.