Sådan får din familie mest ud af haven

Det er skønt med en have, hvor hele familien kan boltre sig sammen i naturen. Dog er det ikke altid nemt at finde ud af, hvordan man opnår den perfekte balance imellem have til børn og have til voksne. Heldigvis er der hjælp at hente; der er plads nok til jer alle sammen.

Den fantastiske have

Det er fantastisk at eje en have. Det er et lille stykke af naturen, som er jeres helt egen, og hvor I kan gøre, hvad I har lyst. Der er plads til leg og aktivitet, til afslapning og pauser, til tid alene og fællesskab. Der kan være besøg af både jeres og børnenes venner, og I kan hygge jer i haven hele året rundt. Lege i sneen om vinteren, nyde træernes farver om efteråret, se blomsterne springe ud om foråret, og varme jer i solen om sommeren; hvad mere kan man ønske sig?

Til de voksne

Haven er perfekt til de voksne, der gerne vil slappe af i naturlige omgivelser. Her er havemøbler jeres bedste venner. Med et par stole og et spisebord på terrassen, kan I nyde jeres måltider i solskinnet med jeres familie. Desuden er det perfekt med en grillaften med vennerne, hvor I kan nyde lækker mad og et glas vin sammen i hinandens selskab. I kan også have et sæt havemøbler, som består af udendørssofaer; på den måde kan haven nærmest være en udendørsstue, når vejret er til det. Det er det perfekte sted at slappe af efter en lang arbejdsdag.

Til børnene

Som barn er det også skønt med en have. Her er plads til leg og sjov, hvor man kan tage sit eget legetøj med ud, eller nyde det, som naturen har at byde på. Hvis du gerne vil forkæle dine børn med ekstra spas, kan en trampolin være det bedste stykke legetøj. Du kan gøre trampolinen både flottere og mere sikker ved at vælge en nedgravet trampolin. Med en nedgravet trampolin er der ikke langt til jorden, hvis man hopper ud over kanten, og der er ingen, der kan løbe under trampolinen. Derudover slipper man for at se på det mindre kønne metalstel, som en trampolin ellers har. Dine børn ville takke dig for de gode minder fra havens trampolin.

Nyd jeres have sammen

Hvis I vil have mest ud af jeres have, skal der være mulighed for forskellige aktiviteter for forskellige aldersgrupper. Der skal være ting, I som voksne kan lave alene, ting som børnene kan lave alene, og ting I kan lave sammen; på den måde er der plads til jer alle.